Vores Emograf Coaches & Terapeuter

Nedenfor kan du se alle vores certificerede Emograf Coaches og vores Emografer, der har vores første overbygning.

Den Emografiske Uddannelse

I Emographics tilbyder vi forskellige uddannelser. Vi har en ét årlig uddannelse, der giver titlen Emograf Coach. Derefter er det muligt at læse videre på andet år, der giver titlen Emograf. Læses der videre 2 år mere bliver man Emografisk Terapeut, dette tager ialt 4 år.

Alle vores uddannede Emografer og Emograf Coaches her på siden har modtaget uddannelsescertificat efter bestået eksamen.

Som Emograf er man uddannet i en Eklektisk oplevelsesorientieret behandlingsform der er resultatorienteret. Dette betyder at behandlingsformen er konfronterende, direkte, med fokus på at løse problemerne effektivt, hvad end klienten kommer med af udfordringer. Det er vigtigt som Emograf at hjælpe klienten med at forløse de problemer der hæmmer klienten i at være og have det der ønskes i deres liv. Emografi handler derfor om at løse problemerne sammen med klienten hurtigt og effektivt. 

Emograf Terapeuter

Nichlas Farup

Nichlas Farup

Founder & udvikler

Udvikler af Emographics’ univers. Undervisningsleder på den Emografiske uddannelse. Emografisk terapeut, coach, businesskonsulent, Executive coaching.

Baggrund som Gestalt Terapeut, NLP Trainer, Hypnoterapeut, TFT/EFT terapeut.

Ring på tlf. 25 15 13 78
eller send mail på

[email protected]

Malene Vicca Lind

Malene Vicca Lind

Co-Founder

Med udvikler af Emographics’ univers. Medunderviser på den Emografiske uddannelse. Emografisk terapeut, coach, businesskonsulent, Executive coaching.

Baggrund som Cand.merc EMF, partner i Emographics, Smart-Borger

Ring på tlf. 28 92 78 85
eller send mail på

[email protected]

Signe Neslein

Signe Neslein

Emograf & med-underviser

Medunderviser på den Emografiske uddannelse. Emografisk terapeut & coach.

Ring på tlf. 21 48 84 45
eller send mail på

[email protected]

Emografer

Torben Lorentsen

Torben Lorentsen

Emograf

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at DE bruger deres energi på det der giver mening i DERES liv. Det gør jeg overfor enkeltpersoner og teams, såvel privat som i erhvervslivet.

Jeg har mange års erhvervserfaring, som jeg kombinerer med min store viden om mennesker og de Emografiske redskaber i mit daglige arbejde.

Jeg hjælper sælgere, direktører eller engagerede ledere med at anvende deres personlighed og passion og dermed deres følelser, til at skabe større succes som menneske og for virksomheden med såvel stabilitet som bundlinje.

Derudover hjælper jeg privat personer med stress, frustation og mangelende “mening”  i livet.

Derudover er jeg en energifyldt foredragsholder og underviser.

Læs mere her

og her

Helle Hjorth

Helle Hjorth

Emograf

Jeg har gode erfaringer med at arbejde med kvinder mellem 25 og 50 år, der mangler selvværd og troen på, de kan det som de gerne vil. De ved måske gerne hvor de vil hen, dog ved de ikke hvordan de kommer der til. 

med Emografiske værktøjer, kan jeg være med til at flytte dem og deres følelser og derved komme nærmere dem selv og det klienten ønsker. 

Den bedste måde at komme i mål på, er selv at gøre en indsats og gøre lidt hjemmearbejde.

Marlene Holt

Marlene Holt

Emograf

Jeg har en stor passion for at hjælpe andre mennesker og har stor erfaring indenfor dette felt. Jeg er af væsen meget rolig, og er god til at skabe en tillidsfuld kontakt til mine klienter. Jeg er intuitiv meget stærk, og dette er et fantastisk værktøj i mit arbejde med mennesker og udvikling. Min coaching og terapi spænder bredt, og derfor kan jeg hjælpe dig med netop dit ønske.  

Jeg har en stor styrke og erfaring i arbejdet med relationer, svigt, sorg og lavt selvværd. Herudover har jeg stor erfaring i arbejdet omkring de bekymringer og følelsestilstande, et længerevarende eller kronisk sygdomsforløb medbringer, både som patient og pårørende. 

Emografisk arbejde er virkningsfuldt. Dé metoder og ”værktøjer” jeg benytter, skaber en udvikling og vedvarende forandring. 

Du kan læse mere om mit arbejde og finde min blog på følgende link:

https://www.marleneholt.dk/

Emograf Coaches

Cecilia Baagøe

Cecilia Baagøe

Emograf Coach

Vejen til et balanceret og powerfult liv, starter den dag du tager ansvar for dig selv og dine følelser.

Min erfaring fortæller mig, at hvis du er fastlåst i et følelsesmæssigt mønster, har du brug for støtte og vejledning til at bryde ud af det.

Jeg hjælper dig, med at bryde ud af uhensigtsmæssige følelsesmæssige mønstre og finde ind til dit livs fulde potentiale, ved at være udfordrende og ærlig i mit arbejde.

Min stærke intuition og naturlige empati er med til at skabe den bedste behandling for dig. Jeg har specialiseret mig i skilsmisser, angst og lavt selvværd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og få info hver gang vi laver noget nyt og selvfølgelig en masse tilbud og rabatter 

Adresse

Linde Allé 48A
2720 Vanløse

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

E-motions app

De Emotionelle Love

Emografisk Terapi forløb

Få din egen Emografiske terapeut og book dit forløb. Læs alt om Emografisk Terpi her.

Opdag hvad dine følelser forsøger at fortælle dig, hvor de guider dig hen, og lær den skjulte intelligens

Emotional Hacking Program

Ansøg om dit Emotional Hacking Program. Et 3-6 måneders online forløb, hvor du lærer at hacke dine følelser og kode dig selv til SUCCES, KÆRLIGHED og PERSONLIG POWER! Du lærer at træne dine følelser på samme måde som du træner din krop til at blive stærk, sund og modstandsdygtig!

Certificerede hos os

Emografisk Psykoterapeutuddannelse

Emolog uddannelse