App

Track dine følelser og emotioner og få dybe indsigter omkring dig selv.

Start din rejse nu!

Vi har valgt at udvikle en app der samler hele Emographics univers til dig. App’en er nøje udviklet og skræddersyet til at hjælpe dig med at få dybe indsigter omkring dig selv som menneske. App’en kortlægger alle dine ressourcer og hvor du blokerer for dit eget største potentiale i REALTIME. Dette betyder at du med brug af App’en kan tracke på dine følelsesmæssige mønstre og hele tiden blive klogere på dig selv og hvordan du bedst kan navigere i dine emotioner og følelser. Herudfra får du redskaber til at starte din egen transformation NU!

Det kan du

Dine følelser og emotioner indeholder en skjult intelligens. De forsøger hele tiden at fortælle dig hvordan du skal forholde dig, og hvad du skal gøre i alle situationer. Når du unlocker og forstår den skjulte intelligens, åbner der sig en verden af muligheder, så du kan navigere i dit liv, med selvværd, selvsikkerhed og træffe de rigtige beslutninger for DIG!

Du kan bruge nok så lang tid på at træne dit mindset og opdrage på dine følelser, men det er at springe noget meget vigtigt over – nemlig hele dit indre kommunikationssystem, der kontant fortæller dig hvordan du bliver den bedste version af dig selv. Lyt og forstå dine følelser og emotioner og du vil opdage din egen indre power!

Vores mission

Er at ændre menneskers liv. Vi skaber gennemgribende forandringer, gennem EQ læring og transformation. Vi giver mennesker friheden til selv at kunne om-programmere deres følelser og emotioner således at de når deres drømme og mål i livet. Vores mission er at hjælper mennesker, med at blive den bedste version af dem selv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og få info hver gang vi laver noget nyt og selvfølgelig en masse tilbud og rabatter 

Adresse

Linde Allé 48A
2720 Vanløse

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

E-motions app

De Emotionelle Love

Emografisk Terapi forløb

Få din egen Emografiske terapeut og book dit forløb. Læs alt om Emografisk Terpi her.

Opdag hvad dine følelser forsøger at fortælle dig, hvor de guider dig hen, og lær den skjulte intelligens

Emotional Hacking Program

Ansøg om dit Emotional Hacking Program. Et 3-6 måneders online forløb, hvor du lærer at hacke dine følelser og kode dig selv til SUCCES, KÆRLIGHED og PERSONLIG POWER! Du lærer at træne dine følelser på samme måde som du træner din krop til at blive stærk, sund og modstandsdygtig!

Certificerede hos os

Emografisk Psykoterapeutuddannelse

Emolog uddannelse