Emografisk Coach

Bliv førende ekspert indenfor Emotionel Programmering, følelsesmæssig intelligens og menneskelig forandringsarbejde med Emografisk terapi & coaching!

2-årig Emografisk uddannelse

Om Emograf uddannelsen – Den eneste i Danmark!

Emograf uddannelsen er en terapeutisk uddannelse baseret på Emotions teori og filosofi udviklet gennem 18 år af Nichlas Farup, der har en baggrund som Gestaltterapeut og NLP Master Trainer. Efter 1. år er du uddannet Emografisk Coach med et gyldigt eksamensbevis og efter 2 år er du Emograf (Svarende til Master Coach med speciale i omprogrammering af følelser og emotioner) med gyldigt eksamensbevis.

Emografi er læren om emotioner og aflæsning af følelsesmæssige tilstande. En Emograf bliver således uddannet i aflæsning af de følelsesmæssige tilstande, både kropsligt, i microexpressions, ord og tale. Derudover uddannes Emografen til, i samarbejde med klienten, at omprogrammere de forskellige emotionelle tilstande, således at der opnås balance, frihed, glæde og emotionel styrke.

Værd at vide:

Når du tilmelder dig dig Emograf uddannelsen, er der flere ting du skal være bevidst omkring. Vi har krav til dig som studerende, da vi ønsker at sikre uddannelsens høje niveau og kvalitet.

Når man tilmelder sig Emografuddannelsen, bliver du en aktiv studerende, hvor det forventes at du har læst pensum og er velforberedt til undervisningerne. Der vil være artikler og bøger der danner grundlag for den teoretiske viden.

Derudover vil der være gruppeopgaver der skal laves i din studiegruppe. Du skal forvente at der vil være individuelle opgaver og at du har prøvekaniner mellem undervisningsgangene, således at du øver dig i de praktiske øvelser og træner pensum og den teoretiske viden.

Det påkræves at du som studerende modtager 15 timers egenterapi ud over det du modtager til undervisning pr. år. Der er studiepriser på disse.

Efter 1. år, finder der en delprøve sted, hvor du efter endt eksamen, modtager bevis på at du er uddannet Emografisk Coach. Efter 2 år, går du til eksamen og modtager dit diplom som bevis på bestået uddannelse som Emograf. Det kan, efter aftale, lade sig gøre at få orlov efter første år på uddannelsen.

Når du gennem uddannelsen skal modtage din egenterapi er der indlagt 5 af de 15 i prisen for uddannelsen. De resterende 10 er valgfrie at benytte fra udvalgte terapeuter eksternt. Listen over disse terapeuter gives ved uddannelsesstart.

Deleksamen og den afsluttende eksamen er inkluderet i prisen.

Der er mulighed for at tilkøbe supervision af underviserne enten i en gruppe eller individuelt.

Inkluderet:

  • 32.000,- pr. år inklusiv 5 egen terapitimer
  • Depositum 6.500,- ved tilmeldelse
  • 10 selvbetalte egenterapitimer pr. år. Studiepriser tilbydes
  • 8 bøger gennem studiet skal erhverves
  • Alle eksamer er inkluderet i prisen
  • Der er mulighed for orlov efter 1. år

kr. 32.000 / år

UDDANNELSESPLAN

Skriv til os

Du skal være så hjertelig velkommen til at skrive til os med spørgsmål eller forspørgsler. Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer.

Adresse

Linde Allé 48A
2720 Vanløse

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85