Emolog (Emotional Hacker)

Bliv førende ekspert indenfor Emotional Hacking og lær at tolke Emoskopet – Et menneskets komplette følelsesmæssige DNA og skjulte intelligens.

6 måneders uddannelse fordelt over 12 dage

Om Emolog uddannelsen – Den eneste i Danmark!

Emolog uddannelsen er for dig der elsker at læse andre mennesker! Uddannelsen tager udgangspunkt i Emografi, Emotional State model og de 16 dynamiske arketyper, der tilsammen kan 

Værd at vide:

Når du tilmelder dig dig Emolog uddannelsen, er der flere ting du skal være bevidst omkring. Vi har krav til dig som studerende, da vi ønsker at sikre uddannelsens høje niveau og kvalitet.

Når man tilmelder sig Emolog-uddannelsen, bliver du en aktiv studerende, hvor det forventes at du har læst pensum og er velforberedt til undervisningerne. 

Derudover vil der være gruppeopgaver der skal laves i din studiegruppe. Du skal forvente at du har prøvekaniner mellem undervisningsgangene, således at du øver dig i de praktiske øvelser og træner pensum og den teoretiske viden.

Efter 6 måneder, går du til eksamen og modtager dit diplom som bevis på bestået uddannelse som Emolog.

Alle undervisninger foregår i tidsrummet 17.00-22.00 på hverdagsaftener med 14 dages mellemrum. I disse 14 dage mellem undervisningsgangene er det påkrævet at øve sig med holdet og tage prøvekaniner. 

For at kunne gå til eksamen, skal du aflevere 10 Emoskop analyser fra prøvekaniner til underviseren. Disse kan laves på skift eller video.

Inkluderet:

  • 17.900,-  inklusiv eksamensbevis
  • Depositum 5.500,- ved tilmeldelse
  • 1 bog gennem studiet skal erhverves

kr. 17.900 

Skriv til os

Du skal være så hjertelig velkommen til at skrive til os med spørgsmål eller forspørgsler. Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer.

Adresse

Store Kirkestræde 3, 3 th
1073 København K

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

E-motions app

De Emotionelle Love

Emografisk Terapi forløb

Få din egen Emografiske terapeut og book dit forløb. Læs alt om Emografisk Terpi her.

Opdag hvad dine følelser forsøger at fortælle dig, hvor de guider dig hen, og lær den skjulte intelligens

Emotional Hacking Program

Ansøg om dit Emotional Hacking Program. Et 3-6 måneders online forløb, hvor du lærer at hacke dine følelser og kode dig selv til SUCCES, KÆRLIGHED og PERSONLIG POWER! Du lærer at træne dine følelser på samme måde som du træner din krop til at blive stærk, sund og modstandsdygtig!

Certificerede hos os

Emografisk Psykoterapeutuddannelse

Emolog uddannelse