fbpx

EMOLOGIC

Nøglen til medarbejderfastholdelse

Emologic

Emologic er en følelsesmæssig intelligenssoftware, der måler medarbejdernes mentale sundhed og følelsesmæssige tilstande. Det giver indsigt til ledere sammen med strategiske værktøjer og handlingsplaner.

Vores innovative system er designet til at hjælpe virksomheder med at skabe et mere sundt arbejdsmiljø, der er mere befordrende for vækst, produktivitet og fastholdelse.

Få logic i følelser

Følelsesmæssig intelligens handler om at styrke ens personlige og menneskelige ressourcer og al forskning peger i retning af at det er den vigtigste menneskelige faktor og at de ledere der har en høj følelsesmæssig intelligens også driver de mest succesfulde teams og organisationer.

Følelsesmæssig intelligens

At prioritere fokus på mental og følelsesmæssig sundhed er forbundet med øget medarbejdertrivsel, performance, mindre stress og udbrændthed. Emologic er et nyt værktøj og teknologi tilgængelig for virksomheder til at øge medarbejdernes humør og følelsesmæssig intelligens.

Medarbejdernes følelsesmæssige tilstande påvirker interaktioner med kunder, leverandører og kolleger.

Følelsesmæssig intelligens fører til større arbejdsglæde og engagement i organisationen.

Positive følelser forbedrer interpersonelle relationer og kreativitet.

Positive følelser og høj EQ er korreleret med bedre sundhed og stresshåndtering.

Virksomheder med fokus på EQ rapportere mindre ’udbrændthed’ og færre intentioner om at forlade job.

Implementering af følelsesmæssig intelligens

Er du nysgerrig på hvordan EQ kan bruges til selvudvikling, eller hvordan man implementerer EQ i organisationer, i ledelsen og som en del af medarbejderudviklingen? Start rejsen med en kort introduktion af de tre niveauer; Individuelt, Gruppe og/eller.

Følelsesmæssig intelligens til selvudvikling

Medarbejder app

Brug af Emologic-appen som et arbejdsværktøj til at skabe et fantastisk arbejdsmiljø, skaber en engagerende oplevelse for dine medarbejdere!

 

Følelsesmæssig kortlægning og personlighedstræk

  • Med en quiz eller spørgeskema kan du finde ud af mere om dine personlighedstræk og de potentialer, du har. Kun for dig! Udforsk dit unikke kort og lær mere om dig selv.

 

Værktøjer til personlig udvikling

  • At forbedre vores følelsesmæssige færdigheder kan være svært, men der er ingen bedre måde at leve et succesfuldt liv, på end at udvikle dem og gøre dem til en del af, hvem vi er.

 

Dashbord til lederen

Bliv værdsat som leder!

Med indsigt, bevidsthed og redskaberne til at skabe meningsfuldhed, har du det komplette billede, før du tager eventuelt svære og komplekse beslutninger. På den måde kan du arbejde proaktivt og undgå uønskede overraskelser.

Følelsesmæssig intelligent ledelse

Adresse

Store Kirkestræde 3, 3.th
1073 København k

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Translate »