Emologic app

Både til IOS og Android

Vi har valgt at udvikle en app der samler hele Emographics univers til dig. App’en er nøje udviklet og skræddersyet til at hjælpe dig med at få dybe indsigter omkring dig selv som menneske. App’en kortlægger alle dine ressourcer og hvor du blokerer for dit eget største potentiale i REALTIME. Dette betyder at du med brug af App’en kan tracke på dine følelsesmæssige mønstre og hele tiden blive klogere på dig selv og hvordan du bedst kan navigere i dine emotioner og følelser. Herudfra får du redskaber til at starte din egen transformation NU!

Emotional State Test

Dynamisk arketype test

Emotionelle værktøjer

l

Analyser & tolkninger

 

Det kan du

 Dine følelser og emotioner indeholder en skjult intelligens. De forsøger hele tiden at fortælle dig hvordan du skal forholde dig, og hvad du skal gøre i alle situationer. Når du unlocker og forstår den skjulte intelligens, åbner der sig en verden af muligheder, så du kan navigere i dit liv, med selvværd, selvsikkerhed og træffe de rigtige beslutninger for DIG!

Du kan bruge nok så lang tid på at træne dit mindset og opdrage på dine følelser, men det er at springe noget meget vigtigt over – nemlig hele dit indre kommunikationssystem, der kontant fortæller dig hvordan du bliver den bedste version af dig selv. Lyt og forstå dine følelser og emotioner og du vil opdage din egen indre power!

Emotionel mapping

Appen indeholder flere test der hjælper dig med at få et indblik i, hvilke følelsesmæssige supertilstande der er i spil lige nu. Du præsenteres for verdens eneste dynamiske testsystem, der helt præcis fortæller dig hvad du har af ressourcer og blokeringer, hvilke følelsesmæssige kodninger og programmeringer du har, og hvad de betyder for dit liv. Vi arbejder løbende på at udvikle værktøjskassen med unikke redskaber til at hjælpe dig med at om-programmere dig selv, så du kan skabe det du ønsker i dit liv.

Dynamisk arketype

Dine følelser påvirker din adfærd. Du kan derfor benytte dig af Arketype testen, der kortlægger din emotionelle primære adfærd og identitet ved en personlighedsanalyse. Opdag hvilke følelser der er mest dominerende og hvilken indvirkning de har på dit liv, dine relationer, kærlighedsliv og karriere. Lær dig selv at kende på et helt nyt niveau og få større forståelse for dine mønstre og vaner.

Begge test er dynamiske, og derfor er dette en app, du løbende bruger til at tracke dig selv, udvikle dig selv og arbejde med dig selv.

Emotional State Test

Emotional State testen kortlægger dine følelser og emotioner, og giver dig en udførlig rapport i nuværende ressourcer og blokeringer. Herunder den skjulte intelligens og hvad dine følelser fortæller dig lige nu. Du kan hurtigt få et overblik over dine talenter, evner og energikilder. Samtidig får du et unikt indblik i, hvor du blokerer for dit fulde potentiale, og hvordan du kan arbejde med det. Jo længere tid du bruger testen, jo skarpere bliver du på dine egne mønstre.

Brug den følelsesmæssige tracker til at se dine følelsesmæssige mønstre og bliv bevidst omkring dine bevægelser op og ned. Få analyser på årsagen til udsvingene og opdag triggers for de positive tilstande og få bevidsthed omkring din følelsesmæssige sundhed.

Værktøjer til emotionel empowerment

Verden er dynamisk og intet står stille. Du vil både opleve at være et godt sted i dit liv, med glæde og taknemmelighed, og et dårligt sted, med stress, frustration eller angst. Hvis du ønsker at forstå dine følelser og emotioner er selvindsigt nøglen. Emologic hjælper dig med netop dette. Emologic er til selvudvikling, der nærer din psykiske og følelsesmæssige sundhed, glæde og velvære. Emologic er også en støtte, med værktøjer og undervisning i EQ, Emografi, og følelsesmæssig programmering. Den hjælper dig med vaner, uforståelige mønstre, angst, depression, men også poweropbygning, selvværd og manifestation.

Din følelsesmæssige sundhed er vores mission. Egenstøtte, selvkærlighed og empowerment er vores fokus.

Adresse

Store Kirkestræde 3, 3. th
1073 København K

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Translate »