Tolkning af dit Emoskop

Få lagt dit helt unikke og personlige Emoskop, og få en dybdegående tolkning og indblik i, hvad Emoskopet afslører om dine emotionelle kodninger og hvad dit følelsesmæssige DNA betyder for dig i dit liv.

Tolkning af dit Emoskop

“Alle følelser kræver en handling”

Kender du dine egne emotionelle kodninger og programmeringer?

Gennem din opvækst og liv, har du lavet emotionelle kodninger, der er med til at bestemme hvem du er i dag, hvilke ressourcer og blokeringer du har. Dine kodninger bestemmer dine tanker og din adfærd. Derfor ligger hjemmeligheden til forandringer i dine følelser og emotioner. 

Når du først forstår dine egne kodninger og følelsesmæssige mønstre, kan du om-programmere dem i den retning du ønsker. Når du først forstår dig selv og den intelligens dine følelser rummer, begynder forandringerne at ske. 

Du kan med en tolkning af dit Emoskop få en dyb insigt i dine kodninger, så du lærer dig selv bedre at kende, hvorfor du gør som du gør, hvor du sidder fast i en dårlig programmering og hvordan du ændrer dem, så du kan opnå det du drømmer om.

Det er vigtigt at:

  • Du er klar til at gøre op med alle dine undskyldinger, dine bekymringer og begrænsende overbevisninger.
  • Du er klar til at tage ansvar og sætte dig selv i spil, hvor du er din egen førsteprioritet.
  • Du er klar til selvindsigt, selvledelse og selvregulering.

Følelserne fortæller i hvilken retning du bevæger dig

Du kan spørge ind til specifikke emner der fylder i dig

Når du kommer til en Emolog, der skal tolke dit Emoskop, kan du spørge ind til specifikke livsområder, hvor du ønsker at få svar på hvad dine følelsers bedskubs til dig er. Dit Emoskop fortæller nemlig om din adfærd og kortlægger dit potentiale. Derfor kan Emologen forudsige din nærmeste fremtid, og give en vigtig indikation på om det du ønsker i dit liv er tæt på, eller om der er brug for om-programmeringer for at komme i mål.

Dine følelser er langt mere intelligente end du måske tror.

Når du henvender dig til en Emolog, er det fordi du har udfordinger i dit liv, som du ønsker at arbejde aktivt med og forstå på et dybere plan. Du er et sted i dit liv hvor du ønsker mere eller oplever, at ting går i ring. Du støder på samme udfordring gang på gang.  Du ønsker måske at sætte dig selv fri og opbygge stærke følelsesmæssige ressourcer, eller få indsigt og forståelse af dine egne følelsesmæssige mønstre således, at du kan manifestere dine drømme og visioner for dit liv. 

Du oplever måske modgang i dit liv, der gør, at du sidder fast, føler dig opgivende og håbeløs. Du ønsker at bevæge dig fremad og forstå de ting i dit liv, der har været smertefulde og hvorfor de i dag er med til at hæmme dig.  

Du føler måske at der er mere til dig i livet, som du går glip af lige nu. Hvis nu bare du kunne slippe for.. Eller hvis bare du ikke altid gjorde… Eller hvis tingene var anderledes og det ikke altid skete for dig…

Du er træt af at vente på at det bliver din tur i køen, du vil gerne rykke nu, men… HVAD HOLDER DIG TILABGE? 

Dette kan en Emolog være med til at gøre synligt for dig, så du helt præcis ved hvor du skal tage fat og hvordan du kan arbejde med dine hæmmende kodninger.

Emotionelle kodninger i dine livstemaer 

Med en tolkning af dit unikke Emoskop opdager du hvilke indre kodninger og skjulte mønstre du har i dit kærlighedsliv og hvilke emotionelle tilstande, vaner og ubevidste mønstre, du tiltrækker og manifesterer parforhold ud fra.
Opdag hvilke oversete eller ubrugte ressourcer og talenter der ligger i forbindelse med din karriere eller i din business. ‘

En tolkning af dit Emoskop giver dig også dybdegående gennemgang af din nuværende modstandskraft i forhold til dit selvværd, selvtillid og din egenomsorg.

Praktisk i forhold til din Emoskop Tolkning

Når du ansøger om din Emoskop tolkning, bliver du kontaktet af den ønskede Emolog, som sender en guide til at downloade app og tage de test du skal tage inden din session. Du kan overveje om du vil have fokus på et specifikt emne eller livstema og tage testene med det fokus i dine valg. Du kan også vælge at få en læsning generelt for dit liv. Alt dette er beskrevet i den guide du får tilsendt.

Betaling sker ved tilmelding når dato for sessionen er fastlagt. 

Online sessioner foregår over Zoom og fysiske sessioner foregår i hjertet af København på Store Kirkestræde lige ved Storkespringvandet.

Download app

Tag begge test

Send resultat til din Emolog

Tolkning af dit Emoskop

Emolog (Elev)

1,5-2 timer
Kr.1.500
  • Tolkning af dit Emoskop ved elev på Emolog uddannelsen eller den Emografiske Psykoterapeut uddannelse.

  • Der er supervision af underviser.

Vælg din Emolog

Nichlas Farup

Nichlas Farup

Founder, Emografisk Psykoterapeut, Emolog Trainer, Uddannelsesleder.

Founder af Emographics, teorien og filosofien i Emgrafi. Foredragsholder, forfatter og uddannelsesleder på den Emografiske Psykoterapeut uddannelse. Emografisk Psykoterapeut Master, Emografisk Businesskonsulent. Executive Coach.

Baggrund som Gestaltterapeut, NLP Master Trainer, hypnoterapeut.

Malene Vicca Lind

Malene Vicca Lind

Co-Founder, Partner, Emografisk Psykoterapeut & Emolog Trainer

Med udvikler af Emographics’ univers. Medunderviser på den Emografiske uddannelse. Emografisk psykoterapeut, coach, businesskonsulent, Executive coaching.

Baggrund som Cand.merc EMF, partner i Emographics.

 

Signe Neslein

Signe Neslein

Strategisk samarbejdspartner, Emografisk Psykoterapeut & Emolog Trainer

Medunderviser på den Emografiske psykoterapeut uddannelse. Emografisk psykoterapeut & Coach.

Læs mere og ansøg Signe Neslein her

 

 

Ansøg om tolkning

Du skal være så hjertelig velkommen til at ansøge om en Tolkning af dit Emoskop. Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer.

Fra Klienter

Malene, Nichlas og Emographics er så absolut de(n) varmeste, mest nærværende og omsorgsfulde måde at komme i meget tættere kontakt med dig selv på. Faktisk skal du bare se at få booket tid, hvis du selv går rundt med udfordringer i livet, eller bare vi mærke det vi alle går rundt med, men glemmer i en travl hverdag, nemlig dine følelser og deres betydning for dit eget liv.

-Søren Sørensen

Network Specialist

Emographics giver dig indsigten, evnerne og forståelsen til at blive herre i dit eget liv. Jeg er dybt imponeret over, hvordan Nichlas’ mangeårige erfaring er resulteret i det stærkeste koncept, jeg nogenside har set indenfor personlig udvikling, terapi og indsigt!

-Simon Skipper

Photojournalist & Coach

Adresse

Linde Allé 48A
2720 Vanløse

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Emologic app

De Emotionelle Love

Emografisk Terapi forløb

Få din egen Emografiske terapeut og book dit forløb. Læs alt om Emografisk Terpi her.

Opdag hvad dine følelser forsøger at fortælle dig, hvor de guider dig hen, og lær den skjulte intelligens

Emotional Hacking Program

Ansøg om dit Emotional Hacking Program. Et 3-6 måneders online forløb, hvor du lærer at hacke dine følelser og kode dig selv til SUCCES, KÆRLIGHED og PERSONLIG POWER! Du lærer at træne dine følelser på samme måde som du træner din krop til at blive stærk, sund og modstandsdygtig!

Certificerede hos os

Emografisk Psykoterapeutuddannelse

Emolog uddannelse

Translate »