Emotelligence

Organisations udvikling gennem følelsesmæssig intelligens 

Følelsesmæssig intelligens i erhvervslivet

Medarbejdere forlader typisk deres job på grund af deres leder. Her får du nu muligheden for opdage og forudse blindspots, stress, kommende sygemeldinger, opsigelser og utilfredshed hos dine medarbejdere.

Få indblik i de styrker og ressourcer, der er mest dominerende og hvilke talenter der med fordel kan sættes i spil hos dine medarbejdere. Hvad vil det betyde for din virksomhed at låse op for dine medarbejderes fulde potentiale?

Vi har gjort det nemt og overskueligt ved at sætte følelser i system i en EQ app. På 15 min. pr. Medarbejder om måneden, kan du sætte følelsesmæssig intelligens i spil i praksis.

EQ app og software

EQ SaaS platform til kontinuerlig medarbejder- og ledelses-udvikling. Track og kortlæg EQ adfærd og mønstre, med udarbejdede følelsesmæssige strategier

Arbejd med følelsesmæssig intelligens på tre niveauer

Individuel | Team | Organisation

Følelsesmæssig intelligens til personlig udvikling

Har du personlig interesse i at træne og øge din følelsesmæssige intelligens. Ønsker du at udvikle dine kompetencer og evner til professionel og/eller privat brug?

Følelsesmæssig intelligent ledelse til team udvikling

Har du personlig interesse i at bruge følelsesmæssig intelligens i ledelse af teams og styrke teamet og udvikle EQ kompetencer og evner, både på ledelses- og teamniveau? 

Følelsesmæssig intelligens til organisations udvikling

Har du interesse i hvorledes føelsesmæssig intelligens kan implementeres på organisations-niveau og bruges som aktivt værktøj til at udvikle organisationen?

Følelsesmæssig intelligens er nøglen i top-performance virksomheder

Verdensklasse ledere har en ting til fælles – De er følelsesmæssig intelligente. I dag fokuseres der i højere grad på EQ frem for IQ. Følelsesmæssig intelligente ledere og medarbejdere har højere produktivitet, større tilfredshed, bedre trivsel og højere engagement. 

Følelsesmæssig intelligens er din evne til at genkende, identificere og håndtere dine og andres emotioner.
Herudover din evne til at opbygge relationer og interagere i grupper. Emographics er et psykologisk system og arbejder ud fra en model der viser hvordan dine følelser og emotioner agerer. 

Vi kortlægger og tracker dine 16 følelsesmæssige tilstande i vores software, der præcist fortæller dig hvor ressourcefuld teamet er på et givent tidspunkt, hvilke konkrete ressourcer teamet har til rådighed og hvor de præcist blokerer for deres fulde potentiale. Derudover får du værktøjerne og strategierne til at arbejde med den følelsesmæssige intelligens, adfærden, mønstrene og hvordan man mestre følelser.

Som leder lærer du hvordan du skaber en følelsesmæssig intelligent kultur, hvor dine medarbejdere har et sundere og rigere arbejdsliv, med passion, frihed og meningsfuldhed.   

Hvorfor EQ som måle- og arbejdsredskab?

Vores følelser bestemmer vores adfærd, og beslutninger træffes primært på baggrund af følelser. Derfor er følelser en langt vigtigere end de fleste antager. De kan ikke ignoreres hvis man ønsker succes. 

Med app’en får du indsigt i dine medarbejdere, og hvad der skaber bedre kommunikation, samarbejde og engagement i deres hverdag.

Samtidig giver du dine medarbejdere et værktøj til deres personlige udvikling. De får indsigt i deres adfærd, og hvad der er grundlag for det bedste samarbejde med deres kollegaer, samt deres personlige styrker og udviklingspotentiale.

Test systemet i en måned

Test systemet i en måned og få præsenteret de unikke indsigter af vores eksperter indenfor EQ og følelsesmæssig intelligent ledelse, inden du implementerer EQ som fast udviklingsredskab.

  • Emotionel indsigtsrapport
  • EKPI’er (Emotional Key Performance indicators)
  • Adfærds forecast
  • Blindspots & styrker
  • Konkrete EQ strategier til handleplaner

 

Emotelligence App og software

DIGITALT VÆRKTØJ TIL UDVIKLING AF FØLELSESMÆSSIG INTELLIGENS I ORGANISATIONER

Emographics er en platform til realtime måling og forbedring af medarbejdertrivsel og performanceoptimering, via følelsesmæssig intelligens.

Vi tilbyder en prognosticerings- og udviklings app til ledere, mellemledere, HR samt medarbejderstaben.

Foruden kontinuerligt at give et realtime indblik i medarbejderstabens trivsel, engagementet og tilfredshed, får lederen også værktøjerne til at optræne og udvikle medarbejdernes profiler og fremme meningsfuldheden, samarbejdet og relationen mellem leder og medarbejder.

Fjernledelse

Emotelligence er den usynlige lederassistent, uafhængig af fysisk placering. Velegnet som fjernledelsesværktøj.

Realtime måling

Emotional state testen fortæller præcis hvad der hæmmer dine medarbejdernes performance og trivsel.

Styrk teamet

Arketypetesten kortlægger medarbejdernes profiler ud fra deres aktive følelsesmæssige tilstande herunder ressourcer og udviklings-potentialer.

Involvér teamet

Lad medarbjederne være en aktiv del af deres egen udviklingsrejse og gruppeudvikling. Giv dem muligheden for at gøre ledelsen bedre.

Prognosticering

Emotelligence opfanger stress, utilfredshed og uengagement i opløbet, så sygemeldinger og opsigelser kan undgåes.

Proaktivitet

I får konkrete ledelsesstrategier og værktøjer ud fra medarbejderresultaterne. Det gør ledelsen dynamisk og proaktiv.

Teambuilding

Lad dine medarbejdere lærer hinanden bedre at kende og højne forstålsen af hinanden med følelsesmæssig intelligens. Høj EQ skaber højere team-performance. 

Undgå overraskelser

Emotelligence forudser problemerne før de opstår. Med en stærk EQ ledelse kan de håndteres på det tidlige stadie. Dét giver ledelsen et forspring.

Nemt, bekvemt og stor indsigt!

Emotional-map

w

Coaching

E-learning

Emo-archetype

1.

Medarbejder app til test og personlig udvikling

2.

Ledernes test-app til mellemledere og managers

3.

Dashboard med alle resultaterne og rapporterne fra testdeltagerne

Bliv kontaktet

Ønsker du at vi kontakter dig? Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer.

Adresse

Store Kirkestræde 3, 3.th
1073 København k

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Translate »