Emotional Hacking Program!

AKTIVÈR – ELEVÈR – MANIFESTÈR

Emotional Hacking Program

Vælg mellem disse 4 programmer (3 & 6 måneders online forløb)

Self Empowerment

Karriere

Kærlighed & Parforhold

Selvværd & Selvkærlighed

Emotional Hacking Program

Lev et langt sundere og rigere liv fyldt med passion, frihed og meningsfuldhed. Om du ønsker at opnå mere i dit kærlighedsliv, karriere eller at opdage hvem du virkelig er, så er din evne til at mestre dine følelser og emotioner nøglen. Emographics Emotional Hacking Program sætter dig i stand til at forstå dine følelsesmæssige kodninger, og hvordan du om-programmere dig selv.

Vælg din personlige Emolog

Emotional Hacking Program er en samling af mine mest effektive værktøjer til forandring, selvudvikling og programmering af dig selv. Igennem de sidste 20 år, har jeg udviklet et system og redskaber til at lave hurtige resultater og det er dem vi i Emographics har samlet i en online version, for at så mange som muligt kan få gavn af mine mange års erfaring og forståelse for menneskelig psykologi og følelsers massive indflydelse på os. 

Min klare vision er, at hjælpe mennesker med at kunne hacke deres eget følelsesmæssige system, så de kan få det de drømmer om. Faktum er nemlig, at der er uanede muligheder for alle, vi står selv i vejen for vores egen udvikling. 

-Nichlaz Holm

Emografisk Psykoterapeut, Founder Emographics

Emographics har for mig været den største gave i mit liv. Da jeg involverer mig i projektet for godt 5 år siden, var det med en kriblen i maven jeg sjældent har prøvet før. Det var som at komme hjem, som om alt gav mening for mig og at min hidtidige rejse i livet hele tiden havde peget i retning af Emographics. Mit hjerte brænder for Emografi og med Emotional Hacking Program er mit dybe ønske at give gaven videre til andre. Jeg har selv gået vejen, og jeg er dybt imponeret over at se mine klienter rykke hurtigere end jeg nogen gange selv kan følge med!

Min egen rejse afspejler den vilde effekt emografi har, og jeg er så dybt taknemmelig over at kunne få lov til at være den, der hjælper andre mennesker med at opnå deres storhed også!

-Malena Lindberg

Emografisk Psykoterapeut, Co-Founder Emographics

Test i App

w

Ugentlig Check-In med Psykoterapeut

Emotional Hacking Program

l

Undervisning (videoer)

Ansøg om forløb

Du skal være så hjertelig velkommen til at ansøge om et Emotional Hacking Program. Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer.

 

Hvad får du med i et Emotional Hacking Program?

 

Når du ansøger om forløbet, bliver du kontaktet inden for 3 hverdage af din ønskede Emolog, for en afklaringssamtale. Derefter downloader du app’en E-motions og tager de første tests og sender til din Emolog. Derfra skræddersyes dit personlige program ud fra dine specifikke ønsker og dine testresultater fra app’en. Du får både undervisningsmateriale, øvelser på lyd eller video, samt dit ugeskema. Derfra skal du tage test i app’en ugentligt og sende til din Emolog, der analyserer dine resultater og giver dig feedback og sparring. Der kan eventuelt være korrigeringer i dit program, ud fra den måde du udvikler dig på. Alt korrespondance i løbet af dit forløb foregår i en privat facebook gruppe, hvor alt dit materiale deles og kommunikationen kan foregå sikkert. 

App til emotional mapping

Gennem forløbet bruger du løbende vores app, der indeholder flere test der hjælper dig med at få et indblik i, hvilke følelsesmæssige supertilstande der er i spil lige nu. Du præsenteres for verdens eneste dynamiske testsystem, der helt præcis fortæller dig hvad du har af ressourcer og blokeringer, hvilke følelsesmæssige kodninger og programmeringer du har, og hvad de betyder for dit liv. Disse resultater sender du én gang om ugen til din træner, som skræddersyer dit Emotional Training Program, med unikke redskaber til at hjælpe dig med at om-programmere dig selv, så du kan skabe det du ønsker i dit liv.

Ugentlige Check-Ins 

Hver uge tager du to test i app’en hvor du sender dine resultater til din tilknyttede psykoterapuet. Derudfra får du indenfor 3 hverdage en analyse på video tilsendt, hvor din træner giver dig unikke indsigter og kortlægger din progression. Du får en video på 5-10 min, hvor de mest vigtige bevægelser tolkes således at du hver uge får en oversættelse på hvad dine følelser fortæller dig, hvor dine unikke ressourcer er, og hvordan det går med dine om-programmeringer og emotionelle kodninger.

Emotional Hacking Program

Du får et komplet program til at træne og opbygge super tilstande i dig, så du kan lave følelsesmæssige kodninger for KÆRLIGHED, PENGE, SUCCES, FANTASTISK SELVVÆRD og FORLØSE DIT FULDE POTENTIALE.

Programmet bliver skræddersyet til lige netop dig, ud fra din første testresultater, så du får taget fat og arbejdet med dine udfordringer, ud fra dit ønskede fokus. Derfor er der en afklarende samtale, inden du får tilsendt programmet, hvor en Emografisk Psykoterapeut og certificeret Emotional Hacker, kortlægger dig og dine ønskede målsætninger. Dit program er derfor skræddersyet ud fra hvad dine følelsers unikke koder og programmeringer. Gennem forløbet vil din tilknyttede Emografiske Psykoterapuet kontinuerligt vurdere om du skal have revurderet dit program, ud fra de ugentlige check-ins.

Video undervisning

Gennem dit forløb modtager du timevis af undervisningsmateriale, hvor du lærer hemmelighederne til at kunne forstå dig selv gennem dine følelser, og hvordan du hacker dine dårlige programmeringer. Derudover undervises du i hvordan du koder dig selv til det du ønsker. Videoerne er lavet specielt til de fire forskellige Emotional Hacking Programs. Du får unikke videoer alt afhængig af hvilket program du har valgt, og hvilket fokus du har i dit liv lige nu. Derudover får du vidoer på alle dine Emotionelle træningsøvelser, så du er klædt godt på til at gennemføre dit forløb med stor succes.

Ansøg om forløb

Du skal være så hjertelig velkommen til at ansøge om et Emotional Hacking Program. Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer.

Emotional State Model

Igennem forløbet får du undervisning i Emotional State Model -Modellen over de 16 følelsesmæssige tilstande, vi som mennesker kan befinde os i, der udgør vores indre følelsesliv og dermed vores oplevelser, indtryk, erfaring og adfærd

Her finder du en kort beskrivelse af hver tilstand. Hvis du vil vide mere om de følelsesmæssige tilstande kan du se videoerne og beskrivelserne i vores app, hvor du kan få kortlagt dine unikke tilstande og hvad det betyder for dit liv lige nu.

Positive tilstande vs. Negative tilstande

Peak

Peak tilstanden er din lykkemåler. Den beskriver i hvor høj grad du føler glæde og lykke i dit liv. Peak er det højeste state og alle energier her er healende og indsigtsgivende.

Inspiration

Inspiration tilstanden omhandler ens kreative evner og hvor inspireret man føler sig. Det er på disse states at ideer fødes. Inspiration states er en vigtig kilde til al form for fremdrift.

Action

Action tilstanden beskriver vores fysiske energi og vores evne til at handle. Det er her hvor tanker og følelser bliver realiseret i verden.

Motivation

Motivation er den tilstand som er opbyggende. Alt hvad vi gør bunder i en eller anden form for motivation – en følelsen af lyst og sult.

Acceptance

Acceptance er den tilstand man befinder sig i, når man håndtere problemer, udfordringer eller uventede ting. Det er din evne til at være i flow.

Contact

Contact er den tilstand som handler om evnen til at være nærværende og kunne mærke ens følelser og krop.

Love

Love tilstanden er helt igennem fantastisk. Kærlighed er noget der skal komme indefra og skal findes i en selv. Denne tilstand fortæller noget om dit selvværd, egenvurdring og egenkærlighed.

Hope/Faith

Hope/Faith er vitale states. Det er disse states der samler os op fra det mørkeste sted inde i os selv. De fortæller noget om din evne til at turde tro og håbe.

Demolition

Demolition er den tilstand der forhindrer os i at være glade lang tid af gangen. Det er vores realisme sygdom, vores indre pessimisme. Det er vores evne til at være kritisk og se hullerne i osten. 

Shame

Shame er den tilstand som forhindre os i at nå eller blive på Inspirations states. Disse states handler i stor grad om at miste sig selv i sin egen dom af sig selv. Det er din indre kritikker, der vurdere om du er god nok og passer ind i gruppen. 

Fear

Fear tilstanden genkender alle. Den handler om at være bange eller angst. De fleste mennesker gør alt for at undgå disse states.

Obligation

Obligation er den tilstand der handler om at føle sig forpligtet eller nødsaget til. For mange hænger denne tilstand sammen med ansvarsfølelsen.

Shock/Confusion

Shock/Confusion er den tilstand der handler om erkendelsen af, at den virkelighed man troede var virkelig, pludselig ikke er det. Det er her man føler sig forvirret og har svært ved at navigere.

Conflict

Conflict er den tilstand der handler om, at vores indre konflikter bliver til vrede eller sorg, som ikke længere kan holdes i kroppen. 

Destruction

Destruction tilstanden er der hvor Jeg’et bliver nedbrudt, således at et nyt kan genopstå. Den del af Jeg’et der ikke længere kan eksistere på grund af virkeligheden, ødelægges. Det er her man oplever at blive selvdestruktiv og med vilje ødelægger for en selv, både bevidst og ubevidst. 

Zero

Zero tilstanden beskrives bedst som en måling for ulykkelighed. Det er graden af hvor slemt man har det. Zero states føles som bunden af bunden. Det er her man er opgivende, håbeløs og giver slip.

De 16 Emotionelle Arketyper

Gennem forløbet får du kortlagt din dynamiske arketyper. Her finder du en kort beskrivelse af hver. Hvis du vil vide mere om de følelsesmæssige Dynamiske Arketyper, finder du testen og hele personlighedsanalysen i vores app. Du får kortlagt både en positiv og negativ arketype.

Adventurers – De positive arketyper i Elevation (Udviklingsklassen)

Peak Person (Optimisten)

Peak Person (Optimisten)

Generelt

Karismatisk
Empatisk
Sympatisk
Glad / Fredfyldt
Nysgerrig
Autentisk
Kærlig
Intuitiv
Inspirerende
Balance / Indre Ro
Frihed

Inspirator (Idémageren)

Inspirator (Idémageren)

Generelt

Inspirerende
Kreativ
Følsom / Intuitiv
Passioneret
Sansende
Kommunikativ
Løsningsorienteret
Sensitiv / Nærtagende
Formidler
Konceptskabende
Kunstner

Actionisten (Den Handlekraftige)

Actionisten (Den Handlekraftige)

Generelt

Handlekraftig
Energiske / Impulsiv
Utålmodige
Mindre snak mere handling
Fysiske
Målrettede
Initiativrige
Sporty / Leg
Sort humor
Konkurrencemenneske
Risikovillig

Motivator (Entertaineren)

Motivator (Entertaineren)

Generelt

Lyststyret / Behovsstyret
Passioneret
Godhjertet / Givende
Sanselig / Forfængelig
Loyal
Humoristisk
Initiativrig / Sulten
Coach / Mentor
Stolt
Temperament
Successtyret

Ambassadors – De positive arketyper i Core (Modstandkraftklassen)

Acceptor (Kaos-piloten)

Acceptor (Kaos-piloten)

Generelt

Kaospilot / Stærk
Omstillingsparat
Drama søgende
Overblik / Mental
Naturlig Leder
Navigator
God Situationsfornemmelse
Forudseende
Strategisk
Vedholdende
Rolig / Afbalanceret

Contactionist (Den Autentiske)

Contactionist (Den Autentiske)

Generelt

Autentisk / Tydelig 
Stærk
Følsom / Empatiske 
Klart-følende
Kontaktsøgende / Indfølende
Kommunikative
Retfærdighedssøgende
Talsmand
Kærlig / Nærværende
Troværdig 
Stabil

Lovenisten (Charmøren)

Lovenisten (Charmøren)

Generelt

Livsnyder
Flirtende
Højt selvværd
Social / Nærværende
Empatisk
Fantasifuld
Chamerende
Æstetisk
Selvfed
Selvtillid / Selvværd
Teamplayer

Hopenisten (Den Visionære)

Hopenisten (Den Visionære)

Generelt

Drømmende
Overlever
Stædig
Hård udadtil
Hen-i-mod orienteret
Optimist
Visionær
Stærk
Redder
Værdighed
Stolt

Protectors – De negative arketyper i Inhibitor (Beskyttelsesklassen)

Demolitioner (Kritikeren)

Demolitioner (Kritikeren)

Generelt

Realist
Fejlfinder
Mental
Kildekritisk
Risikovurderer
Pessimist
Kritiker
Jantelov
Stærke kommunikativ evner
Skeptisk
Velovervejet

Shamenist (Perfektionisten)

Shamenist (Perfektionisten)

Generelt

Skamfuld
Skyldig
Perfektionist
Selvkritisk
Sarkastisk
Forstående
Hjælpsom
Kærlig
Humørsvingende
Utroværdig
Grænseløs

Fearnisten (Den Bekymrede)

Fearnisten (Den Bekymrede)

Generelt

Frygtstyret
Angstfuld
Ængstelig
Bekymret
Tænker
Spekulerende
Stresset / Træt
Deprimeret
Ikke nærværende
Projektiv
Manglende handlekraft

Obligator (Den Pligtstyret)

Obligator (Den Pligtstyret)

Generelt

Drevet af ansvar
Ansvarlige forpligtelser
Forpligtet
Kontrolleret
Stresset
Præcis
Hårdtarbejdende
Beregner alt i tide
Økonomisk pres
Nødt til / Skal
Burde-isme (Burde)

Defenders –  De negative arketyper i Entropy klassen (Afvikling)

Confusionist (Den Forvirrede)

Confusionist (Den Forvirrede)

Generelt

Forvirret / Desorienteret
Faret vild
Indre dialog
Ved ikke
Passiv
På den ene side, på den anden
Godhjertet
Søger bekræftelse i alt
Ude af balance
Ubeslutsomhed
Distraheret

Conflictor (Den Indebrændte)

Conflictor (Den Indebrændte)

Generelt

Intern konflikt
Sorg / Krænket
Stress
Stædig / Regid / Krakilsk
Søger af alliancer
Jaloux
Lunefuld / Passiv aggressiv
Overspringshandlinger
Usamarbejdsvillig
Vred / Gal / Irriteret
Fornærmet

The Destructor (Sabotøren)

The Destructor (Sabotøren)

Generelt

Destruktiv / Selvdestruktiv
Deprimeret
Hadsk
Energidrænet
Introvert / Isoleret
Utålmodig
Lavt selvværd
Ensom / Eksklusion
Skubber væk / Trækker sig
Føler sig ikke accepteret
Udelader sig selv

The Zeronist (Den Håbløse)

The Zeronist (Den Håbløse)

Generelt

Forladt
Håbløshed
Humørdræber / Negativ
Træt / Drænende
MOOD Swinging
Aggressiv
Ultimativ / Sort og hvid
Overgivelse
Træde tilbage
Pessimistisk
I fortvivlelse

Adresse

Store Kirkestræde 3, 3. th
1073 København K

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Emologic app

De Emotionelle Love

Emografisk Terapi forløb

Få din egen Emografiske terapeut og book dit forløb. Læs alt om Emografisk Terpi her.

Opdag hvad dine følelser forsøger at fortælle dig, hvor de guider dig hen, og lær den skjulte intelligens

Emotional Hacking Program

Ansøg om dit Emotional Hacking Program. Et 3-6 måneders online forløb, hvor du lærer at hacke dine følelser og kode dig selv til SUCCES, KÆRLIGHED og PERSONLIG POWER! Du lærer at træne dine følelser på samme måde som du træner din krop til at blive stærk, sund og modstandsdygtig!

Certificerede hos os

Emografisk Psykoterapeutuddannelse

Emolog uddannelse

Translate »