Emotional reading

Få lagt dit helt unikke og personlige Emoskop

Emotional Reading

Dit følelsesmæssige DNA

Kender du dine egne emotionelle kodninger og programmeringer?

Gennem din opvækst og liv, har du lavet emotionelle kodninger, der er med til at bestemme hvem du er i dag, hvilke ressourcer og blokeringer du har. Dine kodninger bestemmer dine tanker og din adfærd. Derfor ligger hjemmeligheden til forandringer i dine følelser og emotioner.

Når du først forstår dine egne kodninger og følelsesmæssige mønstre, kan du om-programmere dem i den retning du ønsker. Når du først forstår dig selv og den intelligens dine følelser rummer, begynder forandringerne at ske.

Du kan med en tolkning af dit Emoskop få en dyb insigt i dine kodninger, så du lærer dig selv bedre at kende, hvorfor du gør som du gør, hvor du sidder fast i en dårlig programmering og hvordan du ændrer dem, så du kan opnå det du drømmer om.

Følelserne fortæller i hvilken retning du bevæger dig

Du kan spørge ind til specifikke emner der fylder i dig

Når du kommer til en Emolog, der skal tolke dit Emoskop, kan du spørge ind til specifikke livsområder, hvor du ønsker at få svar på hvad dine følelsers bedskubs til dig er. Dit Emoskop fortæller nemlig om din adfærd og kortlægger dit potentiale. Derfor kan Emologen forudsige din nærmeste fremtid, og give en vigtig indikation på om det du ønsker i dit liv er tæt på, eller om der er brug for om-programmeringer for at komme i mål.

Dine følelser er langt mere intelligente end du måske tror.

Når du henvender dig til en Emolog, er det fordi du har udfordinger i dit liv, som du ønsker at arbejde aktivt med og forstå på et dybere plan. Du er et sted i dit liv hvor du ønsker mere eller oplever, at ting går i ring. Du støder på samme udfordring gang på gang.  Du ønsker måske at sætte dig selv fri og opbygge stærke følelsesmæssige ressourcer, eller få indsigt og forståelse af dine egne følelsesmæssige mønstre således, at du kan manifestere dine drømme og visioner for dit liv. 

Du oplever måske modgang i dit liv, der gør, at du sidder fast, føler dig opgivende og håbeløs. Du ønsker at bevæge dig fremad og forstå de ting i dit liv, der har været smertefulde og hvorfor de i dag er med til at hæmme dig.  

Du føler måske at der er mere til dig i livet, som du går glip af lige nu. Hvis nu bare du kunne slippe for.. Eller hvis bare du ikke altid gjorde… Eller hvis tingene var anderledes og det ikke altid skete for dig…

Du er træt af at vente på at det bliver din tur i køen, du vil gerne rykke nu, men… HVAD HOLDER DIG TILABGE? 

Dette kan en Emolog være med til at gøre synligt for dig, så du helt præcis ved hvor du skal tage fat og hvordan du kan arbejde med dine hæmmende kodninger.

Når du køber en Emotional Reading, booker du selv tid og sted – Du kan uden problemer booke en virtuel session.

Download app

Tag begge test

Send resultat til din Emolog

Vælg din personlige Emolog

Emotional Hacking Program er en samling af mine mest effektive værktøjer til forandring, selvudvikling og programmering af dig selv. Igennem de sidste 20 år, har jeg udviklet et system og redskaber til at lave hurtige resultater og det er dem vi i Emographics har samlet i en online version, for at så mange som muligt kan få gavn af mine mange års erfaring og forståelse for menneskelig psykologi og følelsers massive indflydelse på os. 

Min klare vision er, at hjælpe mennesker med at kunne hacke deres eget følelsesmæssige system, så de kan få det de drømmer om. Faktum er nemlig, at der er uanede muligheder for alle, vi står selv i vejen for vores egen udvikling. 

-Nichlaz Holm

Emografisk Psykoterapeut, Founder Emographics

Emographics har for mig været den største gave i mit liv. Da jeg involverer mig i projektet for godt 5 år siden, var det med en kriblen i maven jeg sjældent har prøvet før. Det var som at komme hjem, som om alt gav mening for mig og at min hidtidige rejse i livet hele tiden havde peget i retning af Emographics. Mit hjerte brænder for Emografi og mit dybe ønske at give gaven videre til andre. Jeg har selv gået vejen, og jeg er dybt imponeret over at se mine klienter rykke hurtigere end jeg nogen gange selv kan følge med!

Min egen rejse afspejler den vilde effekt Emografi har, og jeg er så dybt taknemmelig over at kunne få lov til at være den, der hjælper andre mennesker med at opnå deres storhed også!

-Malena Lindberg

Emografisk Psykoterapeut, Co-Founder Emographics

Adresse

Store Kirkestræde 3, 3. th
1073 København K

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Translate »