Foredrag & Workshops

Sæt den følelsesmæssige intelligens i spil

Brug følelsesmæssig intelligens til at forbedre arbejdsmiljøet

Vi tilbyder både foredrag og workshops indenfor følelsesmæssig intelligens. Er du nysgerrig på EQ til selvudvikling, eller hvordan man aktivt bruger EQ i organisationer, i ledelsen og som en del af medarbejderudviklingen? Så er et inspirerende foredrag en god start på rejsen og en workshop endnu mere givende for en konkret gruppe, afdeling eller ledelsesteam.

  • 21% af alle opsigelser skyldes lederen 21% 21%

Ud af disse 21% er der flere begrundelser for hvorfor opsigelsen har skyldtes lederen. De begrundelser der merkerer sig er:

  • 73% begrunder deres opsigelse med at deres leder skabte et dårligt arbejdsmiljø 73% 73%
  • 39% begrunder deres opsigelse med at deres leder ikke var faglig dygtig nok 39% 39%
  • 36% begrunder deres opsigelse med at deres leder ikke var lyttende til deres input 36% 36%

Medarbejdere forlader typisk deres job på grund af deres leder 

Der er flere opsigelser der skyldes lederen end bedre lønvilkår hos andre arbejdsgivere.

De menneskelige relationer er dyrebare, ikke kun når vi taler om den værdi vi giver til hinanden gennem social kontakt og nærvær, men bestemt også på bundlinjen. Der er en klar sammenhæng mellem hvor stærke og dybe relationerne er på arbejdspladsen og medarbejderudskiftning, opsigelser og sygemeldinger.

Dét vi investerer i hinanden kan aflæses på bundlinjen. Både hvor dygtig lederen er til at lede medarbejderne, men også i samarbejdet, stressniveau og den generelle trivsel.

Følelsesmæssig intelligens som arbejds- og udviklingsredskab vinder mere ind, idet værdien af at træne og øge den følelsesmæssige intelligens direkte kan aflæses på bundlinjen, i medarbejdertilfredsheden, glæden, sygefraværet og opsigelser.

Det gode er, at den følelsesmæssige intelligens kan trænes og øges markant. Og den forståelse giver ikke kun afkast i erhverslivet men i livet generelt.

 

Følelsesmæssig intelligens i organisationer

Det er efterhånden bredt sig som almen viden, at EQ er vigtigere end IQ til at opnå personlig succes. Derfor har dette inspirerende foredrag til hensigt, at give et klart billede af, hvordan man kan højne EQ i organisationer, med konkrete modeller og værktøjer, der kan implementeres med det samme.

Alt afhængig af om i arbejder strategisk med et område eller team, kan vi skræddersy et foredrag der passer til jer.

Følelsesmæssig intelligent ledelse (Workshop)

En af de vigtigste forudsætninger for at være en dygtig og succesfuld leder er en høj EQ. Lederens evne til at forstå sig selv og medarbejdernes følelsesmæssige mønstre er nøglen til et højt performende team, men også i særdeleshed tilfredshed, glæde og loyalitet. Denne workshop for ledere, sætter skarpt fokus på, hvordan man som leder, træner og forstår adfærd gennem EQ i en moderne organisation.

Det er altid muligt at få skræddersyet en workshop, hvis I har specifikke ønsker

Team workshop

En teamworkshop tager udgangspunkt i teamet, hvor de på forhånd tager test gennem Emotelligence softwaren. Ud fra teamets resultater og ønsket fokus i workshoppen skræddersyer vi workshoppen. Teamet får selv hver deres individuelle rapport, der kortlægger de emotionelle tilstande, samt giver en personlighedsrapport baseret på de mest aktive emotionelle tilstande. I workshoppen præsenteres styrker, ressourcer og udviklingspotentialerne. Gruppedynamikken forklares og strategier for performanceoptimering præsenteres. Gennem workshoppen får deltagerne en unik viden om følelsesmæssig intelligens og hver deltager kan selv følge med ud fra deres eget individuelle resultat og få konkrete redskaber til at træne den følelsesmæssige intelligens og selvudvikle.

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål eller forespørgsler? Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer.

Adresse

Store Kirkestræde 3, 3.th
1073 København k

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Translate »