fbpx

Webinar

Følelsesmæssig intelligens

Webinar i EQ for ledere

Dette webinar foregår via Zoom. Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt et link via din mail.

Dato: 6 oktober 2022
Tid: 10:00
Varighed: 60 min

Webinar i følelsesmæssig intelligens for ledere

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Trivsel

Arbejdsmiljø

Sygefravær

Stress

Personalemangel

Usikkerhed

Webinar i EQ for ledere

Lær hvordan du skaber trivsel og nedsætter sygefraværet med følelsesmæssig intelligens

Du får en introduktion til EQ i ledelse, samtidig med at du får egne indsigter og en forståelse af, hvordan man aktivt arbejder med EQ for at øge medarbejderglæden, trivslen og fastholde medarbejderne.

Følelsesmæssig intelligens er en afgørende faktor for at skabe et sundt arbejdsmiljø og attraktiv arbejdsplads. Følelsesmæssig intelligens har vist sig at være en af de vigtigste årsager til variationer i præstationsevnen blandt mennesker i organisationer. Evnen til at håndtere stress, kommunikere åbent og samarbejde effektivt, er nogle af de nøgleområder, som følelsesmæssig intelligens omhandler.

Mental health/psykisk velvære/arbejdsglæde og medarbejderfastholdelse er blevet nøglefaktorer i virksomhedernes bestræbelser på at differentiere sig fra konkurrenterne. Organisationer søger nu efter værktøjer, der kan hjælpe dem med at fremme medarbejderengagement, reducere stress og forbedre kommunikationen i teams såvel som i afdelinger. Det bliver også stadig vigtigere at sætte ledere i stand til at træffe beslutninger baseret på fakta og data i stedet for på fornemmelser.

Emologic er et pålideligt videnskabeligt baseret softwareværktøj, der måler medarbejdernes følelsesmæssige tilstande og tilbyder en platform, hvor de kan udvikle sig professionelt og samtidig forbedre det psykologiske arbejdsmiljø.

I dette webinar introduceres følelsesmæssig intelligens som begreb, teori og praksis, samt hvordan brugen af værktøjer til måling af EI kan forbedre medarbejderfastholdelse, medarbejdertilfredshed, motivation og præstationer ved at forbedre ledelsens indsigt i medarbejdernes følelsesmæssige oplevelser som gør dem i stand til at træffe bedre beslutninger om, hvordan de kan forbedre medarbejderes trivsel.

  Personlig indsigt

  Tag quizzes i Emologic appen og få egne indsigter og personlighedsprofil som du bruger gennem webinaret. Du lærer de 16 følelsesmæssige tilstande, deres dynamikker og dybdepsykologiske mekanismer.

  Redskaber

  Du får konkrete værktøjer til at øge den følelsesmæssige intelligens, sætte fokus på trivsel og arbejdsmiljø i en presset dagligdag. Ny viden er kun brugbart hvis det kan omsættes til handling. Derfor får du konkrete strategier der kan omsættes med det samme.

  w

  Interaktion

  Du kan stille spørgsmål og få svar på konkrete nuværende ledelses- og personaleudfordringer med udgangspunkt i følelsesmæssig intelligent ledelse.

  Personlig analyse

  Hvis du ønsker det, er der mulighed for at anmode om at modtage en personlig analyse på dit unikke resultat fra app’en omkring dine personlighedstræk, styrker og svageheder, samt en forecast på din nærmeste fremtid. Denne sendes som lydfil privat til dig.

  Jeg har brugt Nichlas og Malene som konsulenter i forbindelse med EQ workshops, teamdage og ledelsessparring. Jeg har derefter brugt deres app til at blive skarpere på hvor jeg kan sætte ind, så jeg får bedre trivsel og at alle medarbejdere føler sig set og hørt. Det har været meget givende og indsigtfuldt og alle medarbejdere er rigtig glade for forløbet. De har min varmeste anbefaling.

  Christel Agerbek

  Institutionsleder, Børnehuset universet

  Følelsesmæssig intelligens

  Emologic

  Dette webinar er ikke blot undervisning og ny viden. Du får dine helt egne rapporter og indsigter via quizzes i app’en emologic, der kortlægger dine personlighedstræk, adfærd og følelsesmæssige mønstre.

  Du får også mulighed for at anmode om at få tilsendt en lydfil på 15 min. med din egen personlige analyse af dine resultater fra app’en. Denne analyse fortæller dig hvilke talenter og ressourcer du har og hvordan du kan arbejde med dit lederskab.

  Sæt din følelsesmæssige intellgens i spil

  Translate »