fbpx

Webinar

Følelsesmæssig intelligens

Webinar i EQ

Dette webinar foregår via Zoom. Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt et link via din mail.

Dato: 01 november 2022
Tid: 20:00
Varighed: 75 min

Online Eq webinar for ledere

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Webniar i EQ

Lær at aflæse dig selv og andre med følelsesmæssig intelligens

Du får en introduktion til EQ i ledelse, samtidig med at du får egne indsigter og en forståelse af, hvordan man aktivt arbejder med EQ for at øge medarbejderglæden, trivslen og fastholde nøgletalenterne.

  Personlig indsigt

  Tag quizzes i Emologic appen og få egne indsigter og personlighedsprofil. Du lærer de 16 følelsesmæssige tilstande, deres dynamikker og dybdepsykologiske mekanismer.

  Redskaber

  Hvad siger forskningen? Hvordan inplemetere man EQ som arbejdsredskab? Du får konkrete værktøjer til at træne og øge din følelsesmæssige intelligens.

  w

  Interaktion

  Du kan stille spørgsmål og få svar på konkrete nuværende ledelses- og personaleudfordringer med udgangspunkt i følelsesmæssig intelligent ledelse.

  Personlig analyse

  Hvis du ønsker det, er der mulighed for at anmode om at modtage en personlig analyse omkring dine personlighedstræk, styrker og svageheder. Denne sendes som lydfil privat til dig.

  Følelsesmæssig intelligens

  Emologic

  Nichlas Farup har en mangeårig baggrund som rådgiver, konsulent og coach i erhverslivet. De seneste 5 år har han i virksomheden Emographics udviklet verdens første EQ platform til virksomheder som ønsker at skabe fokus på trivsel og medarbejderoplevelsen, med udgangspunkt i følelsesmæssig intelligens. 

  Med Emologic appen, får alle medarbjedere en stemme og teamets følelsesmæssige temperatur kortlægges så lederen med ro i maven kan træffe de rigtige strategiske beslutninger og altid har en klar i´de om hvordan det står til i teamet.

  Sæt din følelsesmæssige intellgens i spil

  Translate »