Sessioner & forløb

Forstå den skjulte intelligens i dine emotioner og følelser  – og bliv den bedste, gladeste og mest succesfulde version af dig!

Når du er klar til et kvantespring!

“Alle følelser kræver en handling”

Du er klar til at tage dit liv til helt nye højder! Du er klar til at gøre op med alle dine undskyldinger, dine bekymringer og begrænsende overbevisninger.

Du er klar til at tage ansvar og sætte dig selv på den vildeste selvudviklingsrejse, hvor du er din egen førsteprioritet. Du er klar til selvindsigt, selvledelse og selvregulering.

Du er klar til effektive værktøjer der gør dig i stand til at slippe gamle traumer, opbygge følelsesmæssige powertilstande og frigive hele dit indre potentiale.

Du siger JA til at blive en fandens dygtig kommunikator, JA til at forstå dine følelsers intelligens og bruge dem aktiv til at få poweren hjem i dig selv.

Du er klar til at blive den bedste udgave af dig selv! 

Om du ønsker at selvudvikle dig, fordi du er nysgerrig på dig selv, eller om du har dybde traumer der spænder ben for dig i dit liv, så er Emografisk terapi for dig. Vi hjælper mennesker med alt fra angst, depression, stress til selv-optimering, livsdilemmaer og personlig empowerment.

Følelser er i bund og grund impulser til handling og hvis vi ikke lærer at forstå og udvikle vores emotionelle intelligens og dermed tillade os selv, at blive vejledt af vores dybeste følelser, vil vi støt og roligt fortsætte i en emotionel krise

Emografisk terapi

Emografi og Emografisk terapi, er en ny eklektisk terapiform baseret på Emotionsteori, metode og filosofi udviklet gennem 18 år af Nichlas Farup.

Nichlas har en baggrund som Gestaltterapeut, NLP Master Trainer, Eksistentiel Terapi, med elementer fra Emotions Fokuseret Terapi og Tilknytnings teorier og forskning omkring følelsesmæssig intelligens.  Emografisk terapi er den praktisk udøvende del af Emografi. Emografi er læren om emotioner og aflæsning af følelsesmæssige tilstande. Herunder følelsesmæssige programmeringer og ændringer.   

Hvorfor gå til en Emografisk psykoterapeut?

Når du henvender dig til en Emografisk terapeut, er det fordi du har udfordinger i dit liv, som du ønsker at arbejde aktivt med. Du er et sted i dit liv hvor du ønsker mere eller oplever, at ting går i ring. Du støder på samme udfordring gang på gang.  Du ønsker måske at sætte dig selv fri og opbygge stærke følelsesmæssige ressourcer, eller få indsigt og forståelse af dine egne følelsesmæssige mønstre således, at du kan manifestere dine drømme og visioner for dit liv. 

Du oplever måske modgang i dit liv, der gør, at du sidder fast, føler dig opgivende og håbeløs. Du ønsker at bevæge dig fremad og forstå de ting i dit liv, der har været smertefulde og hvorfor de i dag er med til at hæmme dig.  

Du føler måske at der er mere til dig i livet, som du går glip af lige nu. Hvis nu bare du kunne slippe for.. Eller hvis bare du ikke altid gjorde… Eller hvis tingene var anderledes og det ikke altid skete for dig…

Du er træt af at vente på at det bliver din tur i køen, du vil gerne rykke nu, men… HVAD HOLDER DIG TILABGE? 

Typiske emner folk henvender sig med: 

 • Depression  
 • Kærestesorg 
 • Stress 
 • Ønsket adfærdsændring
 • Udfordringer på arbejdet 
 • Manglende motivation 
 • Konflikter i parforholdet
 • Angst
 • PTSD 
 • Manglende succes enten privat eller karrieremæssigt 
 • Fobier 
 • Personlighedsforstyrrelser
 • Selvhad / Selvsabotage
 • Lavt selvværd 
 • Sceneskræk 
 • Eksamensangst 
 • Seksuelle overgreb / Krænkelser 
 • Fysisk / psykisk vold i relationer
 • Ikke at kunne manifestere det ønskede 
 • Sorg i forbindelse med tab af familiemedlemmer, tætte relationer og ægtefæller
 • Vægttab 
 • Skilsmisse, under og efter
 • Ensomhed /Isolation
 • Jalousi
 • Støtte under sygdomsforløb / også som pårørende

Kr. 2.500,- /session uden forløb

Køb af forløb med Emografisk Psykoterapi 

Vælg din Emografiske terapeut

Nichlas Farup

Nichlas Farup

Founder

Uvikler af Emotionel Programmeringssystemet, teorien og filosofien bag Emographics. Foredragsholder, forfatter og uddannelsesleder på den Emografiske Psykoterapeut uddannelse. Emografisk Psykoterapeut Master, Emografisk Businesskonsulent. Executive Coach.

Baggrund som Gestaltterapeut, NLP Master Trainer, hypnoterapeut.

Direktør I Emographics, Lifebuilders, Smart-Borger.

Ring På tlf. 25 15 13 78
eller send mail på

[email protected]

Malene Vicca Lind

Malene Vicca Lind

Co-Founder

Med udvikler af Emographics’ univers. Medunderviser på den Emografiske uddannelse. Emografisk psykoterapeut, coach, businesskonsulent, Executive coaching.

Baggrund som Cand.merc EMF, partner i Emographics, Smart-Borger

Ring på tlf. 28 92 78 85
eller send mail på

[email protected]

Signe Neslein

Signe Neslein

Emograf & med-underviser

Medunderviser på den Emografiske uddannelse. Emografisk psykoterapeut & coach.

Ring på tlf. 21 48 84 45
eller send mail på

[email protected]

Fra Klienter

Malene, Nichlas og Emographics er så absolut de(n) varmeste, mest nærværende og omsorgsfulde måde at komme i meget tættere kontakt med dig selv på. Faktisk skal du bare se at få booket tid, hvis du selv går rundt med udfordringer i livet, eller bare vi mærke det vi alle går rundt med, men glemmer i en travl hverdag, nemlig dine følelser og deres betydning for dit eget liv.

-Søren Sørensen

Network Specialist

Emographics giver dig indsigten, evnerne og forståelsen til at blive herre i dit eget liv. Jeg er dybt imponeret over, hvordan Nichlas’ mangeårige erfaring er resulteret i det stærkeste koncept, jeg nogenside har set indenfor personlig udvikling, terapi og indsigt!

-Simon Skipper

Photojournalist & Coach

Skriv til os og book forløb

Du skal være så hjertelig velkommen til at skrive til os med spørgsmål eller forspørgsler på tider for sessioner. Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer.

Adresse

Linde Allé 48A
2720 Vanløse

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

E-motions app

De Emotionelle Love

Emografisk Terapi forløb

Få din egen Emografiske terapeut og book dit forløb. Læs alt om Emografisk Terpi her.

Opdag hvad dine følelser forsøger at fortælle dig, hvor de guider dig hen, og lær den skjulte intelligens

Emotional Hacking Program

Ansøg om dit Emotional Hacking Program. Et 3-6 måneders online forløb, hvor du lærer at hacke dine følelser og kode dig selv til SUCCES, KÆRLIGHED og PERSONLIG POWER! Du lærer at træne dine følelser på samme måde som du træner din krop til at blive stærk, sund og modstandsdygtig!

Certificerede hos os

Emografisk Psykoterapeutuddannelse

Emolog uddannelse