fbpx

Om os

En filosofi dedikeret til at hjælpe mennesker
med at blive glade, frie og opnå succes

Om os

Emographics

Emographics var undervejs i 16 år, før Emotional State Model var helt færdig. Nichlas Farup har en baggrund som Gestaltterapeut, NLP Master Trainer, Hypnoterapeut og EFT/TFT terapeut.

Nichlas har både uddannet flere hundrede coaches og har også uddannet gestaltterapeuter gennem B.A.L instituttet. Nichlas har altid søgt at forklare menneskers følelsesliv og give redskaber til, hvordan man kan om-programmere ens følelser således at der opnås indsigt og frihed til at kunne navigere i ens liv. Nichlas forstod hurtigt at tanker ikke kan stå alene. Vi kan tænke alle de rigtige tanker og stadig ikke opleve en forandring. Og her startede rejsen med Emographics. 

Nichlas Farup

Nichlas Farup

CEO

Nichlas Farup har gennem de seneste 20 år arbejdet med følelsesmæssig intelligens og forandringsarbejde med mennesker og organisationer. Nichlas har en baggrund som Gestalt og eksistentiel psykoterapeut med en master overbygning i Gestalt terapi. Derudover har Nichlas en lang række af uddannelser indenfor Coaching blandt andet NLP master trainer, Sofia Manning, Hypnoterapuet, Poul Ekmann microexpressions og  

Malena Lindberg

Malena Lindberg

COO

Malena Lindberg er uddannet fra CBS og har en kandidatgrad i økonomisk markedsføring. Derudover har Malena efter partnerskab med Nichlas i Emographics uddannet sig til Coach/Mentor, Emografisk Psykoterapeut og kropssprog og mikroexpressions. Malena underviser og tilbyder 1:1 forløb i Emografi og følelsesmæssig intelligens og har især passion for ledelse og organisationsudvikling med EQ med brug af Emologic SaaS løsningen.

“alle følelser kræver en handling ”

Nichlas og Malena

Nichlas og Malena har siden 2017 dannet partnerskab. Emographics har siden taget fart og udviklet sig til mere en blot en test på papir og en terapeutisk uddannelse. I dag er Emographics et univers, med flere tests til undersøgelse af ens eget indre, ens følelsesmæssige arketype, styrker/svagehder og ens ressourcer og hvor man blokerer for ens største potentiale.

Emographics er også et unikt redskab til erhvervslivet, der hjælper med at gøre afstanden mellem ledelse og medarbejder mindre, skabe gennemsigtighed og give unikke strategier i forhold til self-management og ledelse.

Vores mission

Vores mission er, at give alle mennesker muligheden for at opdage og lære den intelligens der ligger i vores emotioner og følelser og dermed blive egen herre over egen glæde og lykke i livet.

Vi ønsker at give mennesker nye indsigter omkring deres eget følelsesliv, emotionelle programmeringer og deres direkte effekt på adfærd, mindset og handlemønster. Vi vil give mennesker redskaberne til at udleve deres fulde potentiale, gennem selvforståelse og forståelse af andre.

Services

Emographics

Software

Terapi / Coaching / Rådgivning

Uddannelse / Kurser / Foredrag

Adresse

Store Kirkestræde 3, 3. th
1073 København K

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Translate »