Om Emographics’ team

Et univers dedikeret til at hjælpe mennesker i hele verden med at blive glade, frie og opnå succes

Sammensmelter psykologi, følelsesmæssig intelligens, matematik, og spiritualitet

Emographics har været undervejs i 16 år, før Emotional State Model var helt færdig. Nichlas Farup har en baggrund som Gestaltterapeut, NLP Master Trainer, Hypnoterapeut og EFT/TFT terapeut.

Nichlas har både uddannet flere hundrede coaches og har også uddannet gestaltterapeuter gennem B.A.L instituttet. Nichlas har altid søgt at forklare menneskers følelsesliv og give redskaber til hvordan man kan om-programmere ens følelser således at der opnås indsigt og frihed til at kunne navigere i ens liv. Nichlas forstod hurtigt at tanker ikke kan stå alene. Vi kan tænke alle de rigtige tanker og stadig ikke opleve en forandring. Og her startede rejsen med Emographics. 

Nichlas & Malene

Nichlas og Malene har siden 2017 dannet partnerskab. Emographics har siden taget fart og udviklet sig til mere en blot en test på papir og en terapeutisk uddannelse. I dag er Emographics et univers, med flere tests til undersøgelse af ens eget indre, ens følelsesmæssige arketype, forudsigelser på fremtiden, manifestations principper ud fra ens følelsesmæssige mønstre og meget mere.

Vi, og vores fantastisk team bag (Se nederst på siden) tilbyder personlige sessions, både tolkninger i forhold til dit personlige Emoskop, Empgrafisk terapi og coaching, foredrag, uddannelse og workshops. 

I dag er Emographics også et unikt redskab til erhvervslivet, der hjælper med at gøre afstanden mellem ledelse og medarbejder mindre, skabe gennemsigtighed og give unikke strategier i forhold til self-management og ledelse.

Vi er så stolte over Emographics og alle de mennesker der hjælper til, med at gøre universet levende, unikt, udviklende og til gavn for mange mange mennesker, hver dag. 

Vores Mission

Vores mission er klar. Vi ønsker at give alle mennesker muligheden for at opdage den skjulte intelligens der lægger i vores emotioner og følelser og dermed blive egen herre over glæde og lykke i livet.

Vi ønsker at give mennesker nye indsigter omkring deres eget følelsesliv, emotionelle programmeringer og deres direkte effekt på adfærd, mindset og handlemønster. Vi vil give mennesker redskaberne til at udleve deres fulde potentiale, gennem selvforståelse og forståelse af andre.

Teamet bag Emographics

Nichlas Farup

Nichlas Farup

Founder

Uvikler af Emotionel Programmerings-systemet, teorien og filosofien bag Emographics. Foredragsholder, forfatter og uddannelsesleder på den Emografiske Psykoterapeut uddannelse. Emografisk Psykoterapeut Master, Emografisk Businesskonsulent. Executive Coach.

Baggrund som Gestaltterapeut, NLP Master Trainer, hypnoterapeut.

Direktør I Emographics, Lifebuilders, Smart-Borger.

Ring På tlf. 25 15 13 78
eller send mail på

[email protected]

Malene Vicca Lind

Malene Vicca Lind

Co-Founder

Med udvikler af Emographics’ univers. Medunderviser på den Emografiske uddannelse. Emografisk terapeut, coach, businesskonsulent, Executive coaching.

Baggrund som Cand.merc EMF, partner i Emographics, Smart-Borger

Ring på tlf. 28 92 78 85
eller send mail på

[email protected]

Signe Neslein

Signe Neslein

Emograf & med-underviser

Medunderviser på den Emografiske uddannelse. Emografisk terapeut & coach.

Ring på tlf. 21 48 84 45
eller send mail på

[email protected]

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og få info hver gang vi laver noget nyt og selvfølgelig en masse tilbud og rabatter 

Adresse

Linde Allé 48A
2720 Vanløse

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

E-motions app

De Emotionelle Love

Emografisk Terapi forløb

Få din egen Emografiske terapeut og book dit forløb. Læs alt om Emografisk Terpi her.

Opdag hvad dine følelser forsøger at fortælle dig, hvor de guider dig hen, og lær den skjulte intelligens

Emotional Hacking Program

Ansøg om dit Emotional Hacking Program. Et 3-6 måneders online forløb, hvor du lærer at hacke dine følelser og kode dig selv til SUCCES, KÆRLIGHED og PERSONLIG POWER! Du lærer at træne dine følelser på samme måde som du træner din krop til at blive stærk, sund og modstandsdygtig!

Certificerede hos os

Emografisk Psykoterapeutuddannelse

Emolog uddannelse