Individuelt forløb 5 sessioner

Vælg det område i dit liv du ønsker at styrke og transformere. Har du et specifikt område der ikke er beskrevet skræddersyer vi selvfølgelig et forløb specielt til dig. Det skriver du blot i kommentar feltet når du køber forløbet.

Self Empowerment

Karriere

Kærlighed & Parforhold

Selvværd & Selvkærlighed

Personligt forløb

Lev et langt sundere og rigere liv fyldt med passion, frihed og meningsfuldhed. Om du ønsker at opnå mere i dit kærlighedsliv, karriere eller at opdage hvem du virkelig er, så er din evne til at mestre dine følelser og emotioner nøglen. Et personligt forløb sætter dig i stand til at forstå dine følelsesmæssige kodninger, og hvordan du om-programmere dig selv.

Vælg din personlige Emolog

Et personligt forløb er en samling af mine mest effektive værktøjer til forandring, selvudvikling og programmering af dig selv. Igennem de sidste 20 år, har jeg udviklet et system og redskaber til at lave hurtige resultater og det er dem, vi i Emographics, har samlet, for at så mange som muligt kan få gavn af mine mange års erfaring og forståelse for menneskelig psykologi og følelsers massive indflydelse på os. 

Min klare vision er, at hjælpe mennesker med at kunne programmere deres eget følelsesmæssige system, så de kan få det de drømmer om. Faktum er nemlig, at der er uanede muligheder for alle, vi står selv i vejen for vores egen eksplosive udvikling. 

-Nichlas Holm

Emografisk Psykoterapeut, Founder Emographics

Emographics har for mig været den største gave i mit liv. Da jeg involverer mig i projektet for godt 5 år siden, var det med en kriblen i maven jeg sjældent har prøvet før. Det var som at komme hjem, som om alt gav mening for mig og at min hidtidige rejse i livet hele tiden havde peget i retning af Emographics. Mit hjerte brænder for Emografi og med et personligt forløb er mit dybe ønske at give gaven videre til andre. Jeg har selv gået vejen, og jeg er dybt imponeret over at se mine klienter rykke hurtigere end jeg nogen gange selv kan følge med!

Min egen rejse afspejler den vilde effekt emografi har, og jeg er så dybt taknemmelig over at kunne få lov til at være den, der hjælper andre mennesker med at opnå deres storhed også!

-Malena Lindberg

Emografisk Psykoterapeut, Co-Founder Emographics

Test i App

w

5 personlige sessioner

lydfiler og videoer med øvelser

l

Undervisning (videoer)

Køb forløb

Når du køber et personligt forløb bliver du indenfor 3 hverdage kontaktet via telefon af din Emolog til en opstartssamtale, hvor vi taler om forventninger, ønsker og tematikker. I denne samtale aftaler i 5 datoer for de personlige sessioner.

 

Hvad får du med i et personligt forløb?

 Når du køber forløbet, bliver du kontaktet inden for 3 hverdage af din ønskede Emolog, for en afklaringssamtale. Derefter downloader du app’en Emologic og tager de første tests og sender til din Emolog. Derfra skræddersyes dit personlige program ud fra dine specifikke ønsker og dine testresultater fra app’en. Du får både undervisningsmateriale, øvelser på lyd eller video, samt dine personlige 5 sessioner.

App til emotional mapping

Gennem forløbet bruger du løbende vores app, der indeholder flere test der hjælper dig med at få et indblik i, hvilke følelsesmæssige tilstande der er i spil lige nu. Du præsenteres for verdens eneste dynamiske testsystem, der helt præcis fortæller dig hvad du har af ressourcer og blokeringer, hvilke følelsesmæssige kodninger og programmeringer du har, og hvad de betyder for dit liv. Disse resultater sender du én gang om ugen til din Emolog, som skræddersyer dit personlige forløb, med unikke redskaber til at hjælpe dig med at om-programmere dig selv, så du kan skabe det du ønsker i dit liv.

Personlige sessioner

Ved køb af et personligt forløb, bliver du kontaktet af din emolog med en opstartssamtale og i vil sammen finde 5 datoer for dine sessioner. De kan foregår fysisk i lokaler ved Storkespringet i midten af københavn eller online over zoom. Sessionerne er en blanding af analyse ud fra dine testresultater fra Emologic app’en, samtale og øvelser der hjælper dig. Sessionerne går dybt for at lave de mest effektive og hurtige omprogrammeringer, derfor anbefales det at du har tid til refkleksion med dig selv efterfølgende så dine nye indsigter får plads og tid.

Video og audio

Du får adgang til digital undervisning og øvelser, som du kan benytte dig af gennem dit forløb. Du lærer hemmelighederne til at kunne forstå dig selv gennem dine følelser, og hvordan du hacker dine dårlige programmeringer. Derudover undervises du i hvordan du koder dig selv til det du ønsker. Den digitale undervisning og øvelser sørger for, at du er klædt godt på til at gennemføre dit forløb med stor succes.

Køb forløb

Når du køber et personligt forløb bliver du indenfor 3 hverdage kontaktet via telefon af din Emolog til en opstartssamtale, hvor vi taler om forventninger, ønsker og tematikker. I denne samtale aftaler i 5 datoer for de personlige sessioner.

Adresse

Store Kirkestræde 3, 3. th
1073 København K

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Translate »