Uddannelse

Ønsker du at skille dig ud som psykoterapeut? Vil du være landet dygtigste til at skabe hurtige resultater for klienter og selv komme på en vild personlig rejse? 

Uddannelse indenfor Emografisk psykoterapi

Vi tilbyder en registreret Emografisk psykoterapeut uddannelse. Vi er optaget i FaDP og derfor kan vores uddannede psykoterapeuter lade sig registrere i samme forbund efter endt uddannelse. 

Vores psykoterapeutiske uddannelse har fokus på Emografi og tager i alt 4 år. Efter første år modtager du titlen som Emografisk Coach, efter 2 år modtager du titlen Emograf og de resterende 2 år, bruges på at opnå et højt fagligt og praktiserende psykoterapeutisk niveau. Den Emografiske psykoterapeutuddannelse er, som den eneste i Danmark, fokuseret omkring Emografi og resultatorienteret med værktøjer som App og software til brug i forandringsarbejdet med klienter. Det er derfor muligt at tracke på klienternes udvikling og dermed have en kvalitativ og kvantitativ måling af arbejdet som psykoterapeut. 

Emografi er læren om emotioner og aflæsning af følelsesmæssige tilstande. En Emograf bliver således uddannet i aflæsning af de følelsesmæssige tilstande, både kropsligt, i microexpressions, ord og tale. Derudover uddannes Emografen til, i samarbejde med klienten, at omprogrammere de forskellige emotionelle tilstande, således at der opnås balance, frihed, glæde og emotionel styrke.

Emografi er en resultatorienteret terapiform, der arbejder effektivt og hurtigt i en terapisession, både med øvelser, følelsesmæssige om-programmeringsøvelser, fysiske kropslige øvelser (Body Dynamics), tolkning af Emotional State Test, Arketype test og aflæsning af krop, ord og tanker.

I skabelsen er Emografisk Terapi, har stifteren Nichlas Farup hentet inspiration fra flere anerkendte metoder. Gestalt terapi, Emotions fokuseret terapi, Eksistentiel Terapi og Neuro Lingvistik programming.

Emografisk Terapi har taget de bedste elementer fra de forskellige terapi former og tilført en Emografisk tilgang, med et optimeret psykologisk redskab, Emotional State Model. En model der kortlægger de følelsesmæssige tilstande vi som mennesker kan befinde os i, og er derfor udgangspunktet for analysen af mennesker, deres ressourcer og blokeringer.

Ved at arbejde med emotionelle om-programmeringer via dette emotionelle system, bliver den terapeutiske tilgang præcis, effektiv, uden gætterier og ineffektiv tid i sessionen, hvor der ledes efter kerneproblemet.

Emografen bruger et unikt test system, som fortæller om klientens emotioner og følelsesmæssige tilstande og ud fra dette kan Emografen arbejde med kirurgisk præcision, ren terapeutisk.

Den Emografiske psykoterapeut uddannes i tre niveauer og er derfor en hollistisk terapeutisk uddannelse, der kigger på det hele menneske og ikke kun forholder sig til samtaleterapien.

 

 

 

Alle uddannelser indeholder:

 • Emografisk teori & metode
 • Praktisk tilgang & supervision
 • Egenterapi
 • Personlig udvikling
 • Eksamensbevis
 • Adgang til testsystem
 • Adgang til unik ny viden

UDDANNELSER

Emografisk Psykoterapeut

Som Emografisk psykoterapeut, skiller du dig ud fra andre psykoterapeuter ved at arbejde målrettet og resultatorienteret, med brug af app & software

Studiehåndbog

NÆSTE UDDANNELSESSTART:

April 2021

 • Ugedage: Onsdag + Torsdag + Fredag
 • Tidsrum 09.30-17.00
 • Enkelte weekender
 • Ons+tors+fre en gang om måneden

Sagt af vores studerende

Undervisere

Nichlas Farup

Nichlas Farup

Founder

Uvikler af Emotionel Programmerings-systemet, teorien og filosofien bag Emographics. Foredragsholder, forfatter og uddannelsesleder på den Emografiske Psykoterapeut uddannelse. Emografisk Psykoterapeut Master, Emografisk Businesskonsulent. Executive Coach.

Baggrund som Gestaltterapeut, NLP Master Trainer, hypnoterapeut.

Direktør I Emographics, Lifebuilders, Smart-Borger.

Ring På tlf. 25 15 13 78
eller send mail på

[email protected]

Malene Vicca Lind

Malene Vicca Lind

Co-Founder

Med udvikler af Emographics’ univers. Medunderviser på den Emografiske uddannelse. Emografisk terapeut, coach, businesskonsulent, Executive coaching.

Baggrund som Cand.merc EMF, partner i Emographics, Smart-Borger

Ring på tlf. 28 92 78 85
eller send mail på

[email protected]

Signe Neslein

Signe Neslein

Emograf & med-underviser

Medunderviser på den Emografiske uddannelse. Emografisk terapeut & coach.

Ring på tlf. 21 48 84 45
eller send mail på

[email protected]

Ansøg om optagelsessamtale her

Du skal være så hjertelig velkommen til at skrive til os med spørgsmål eller forspørgsel på uddannelsesplads. Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og få info hver gang vi laver noget nyt og selvfølgelig en masse tilbud og rabatter 

Adresse

Linde Allé 48A
2720 Vanløse

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Translate »